Tailormade IT Solutions
T.Made
Voor professioneel development
T.Made is een dynamisch, stabiel groeiende ontwikkelaar, producent en leverancier van onder andere het succesvolle Informatie Management Solution ProductZero. T.Made heeft de afgelopen jaren een loyaal klantenbestand opgebouwd met vele tevreden gebruikers.

De onderneming maakt op dit moment een sterke groei door en is met name gericht op bedrijfstak-en bedrijfsprocesgeoriënteerde oplossingen voor IT-vraagstukken, waarvoor projectmatig maatwerkoplossingen worden geboden op basis van proven (eerder ontwikkelde) 'tools' of volledige maatwerktrajecten.

T.Made heeft zich als kennisorganisatie gericht op het oplossen van IT- vraagstukken voor bedrijven die zich bezig houden met het implementeren van informatiesystemen en procesautomatisering. Daar waar een standaardoplossing( en) niet toereikend zijn, biedt T.Made ‘tools’ en ‘middleware’ om de hiaten in de oplossing(en) te dichten.

Daarnaast doet T.Made aan productontwikkeling op basis van haar eigen ontwikkelde ‘tools’ en in gebruik zijnde ‘solutions’. Daar waar na gedegen marktonderzoek blijkt dat er sprake is van een hiaat en behoefte is aan een productoplossing, ontwikkelt T.Made een 'standaard' product dat vervolgens door onder andere een netwerk van distributeurs wordt geïmplementeerd en vermarkt.