Nieuws
Actuele informatie
T.Made Databasesplitter Solution
Deze applicatie is ontworpen om informatie die momenteel binnen een bedrijf in een database aanwezig is, te ontsluiten via het internet. Hierbij wordt voornamelijk gedacht aan lijsten van bijvoorbeeld producten (onderhoud v/d webshop, voorraadbeheer), dienstverleningpakket (instellingen)*, of personen (klanten).
*Bijvoorbeeld: vanaf januari 2007 moeten Basisscholen zich voorbereiden op de organisatie van buitenschoolse opvang van de kinderen op school. De school kan dit al of niet in samenwerking met andere scholen en/of samenwerkingspartners op het gebied van kinderopvang in de eigen regio organiseren. In dat kader zou het praktisch zijn als zowel de scholen als de samenwerkingspartners direct inzicht hebben in de mate van dienstverlening, bezetting, capaciteit, etc. door gebruik te maken van bovengenoemde applicatie.


De applicatie bestaat uit3 verschillende onderdelen:

Doordat bij het ontwerp is gekozen om de algemene en klantspecifieke onderdelen zo gescheiden mogelijk te houden, is de applicatie bijna compleet naar eigen wens in te richten. De algemene onderdelen zijn het lijstcomponent en het detailweergave-component. De applicatie zal dus altijd deze vorm en structuur bevatten.

[ -- meer info ]